Premiumsport.no er en norsk nettbutikk som ble etablert i 2014 (som jasport.no) med ambisjoner om å bli en spesialbutikk innen langrenn, løping, sykkel og triathlon. Vårt hovedfokus vil være på kundetilpassede klær til klubber, team og bedrifter. Vi tilbyr sublimert treningstøy til alle ambisjonsnivåer gjennom vår leverandør Inverse. Sublimert treningstøy betyr at ønsket design og logoer er printet inn i tøyet, og vil dermed være slitesterkt og holde seg pent over tid. Vi ønsker å være en tett samarbeidspartner for å kunne sy sammen de beste løsningene for dere som utøvere og som klubb/ firma. Vår hovedfokus vil være dere som kjøper teamtøy fra oss, dere ønsker vi å ha så tett dialog med som mulig, slik at vi sammen kan sy sammen den beste pakken for deres! Vi stiller gjerne opp på klubbkvelder for å vise frem det vi har å tilby, så ikke nøl med å ta kontakt.

I tillegg ønsker vi at du som aktiv utøver skal få tilgang til kvalitetsvarer, og vi skal jobbe kontinuerlig med å få tilgang til de beste varene innen hver kategori. Vi håper også å kunne skaffe leverandører som i dag kanskje ikke er så betydningsfulle i de “vanlige” sportsbutikkene, men som leverer skikkelig kvalitet. Har din klubb/ team eller bedrift en avtale med oss på levering av teamtøy, så vil alle medlemmene få rabatterte fordeler på alle sportsartikler i vår nettbutikk. I tillegg vil vi ha så tett dialog med klubbene at vi kan sy sammen spesialtilbud innenfor de ulike kategoriene som medlemmene i klubben etterspør.

Hver eneste dag forsøker vi derfor å forbedre premiumsport.no. Vi søker hele tiden å lage bedre nettsider, skaffe bedre og nye produkter, ha de beste tilbudene og den beste servicen – alt for at nettopp du skal fortsette å handle hos oss. Vi setter derfor utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger fra deg som kunde som kan hjelpe oss med å bli bedre!

Kontaktinformasjon

Du kan sende epost til: mail@premiumsport.no
Eller så kan du ringe: 90510462
Vi lover å gi deg kjapp feedback når du sender oss epost.

Med vennlig hilsen
JA Sport AS, din klubbtøyleverandør!
org.nr: 914600375

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.