Bloovs Lanzarote Clear Green

kr 699,00

Lanzarote-modellen er spesielt utviklet for de sportsfrelste. Perfekt allroundbrille for alle sportsaktiviteter.

  • TR90-innfatning. Ultralett, holdbar og motstandsdyktig.
  • Sett med 5 forskjellige brilleglass. Tilpass enkelt brillene til ulike værtyper.
  • Myopia Kit for tilpasning
  • Reiseetui

Stengene med gummibelegg gir perfekt støtte under alle sportsaktiviteter og innfatningen er ultralett. Krumningen i fronten hindrer lys å slippe inn på sidene og gir god komfort.

Lanzarote kommer med 4 ekstra brilleglass slik at brillene kan tilpasses ulike værforhold: blå, gule, transparente og polariserte sorte brilleglass følger med i tillegg til de speilende brilleglassene.

I tillegg følger det med et Myopia Kit som muliggjør optimal tilpasning av brillene takket være forankringssystemet ved nesen.

Tilleggsinformasjon om de forskjellige brilleglassene:

Gule glass: Øker kontrastene ved å filtrere blått, fiolett og delvis grønt lys. Gule brilleglass er ideelle i situasjoner med lite lys (gråværsdager eller kveldstid) siden de bedrer kontrastene og visuell oppfatning.

Speilglass:  Disse glassene har særegenheten å innlemme et ekstra lag på glassene. Dette gjør at mindre av det reflekterte sollyset treffer øynene. Derfor er disse glassene ideelle for situasjoner med høy soleksponering slik som aktiviteter på snø og høyfjellsaktiviteter.

Polariserte sorte glass: Sollys vibrerer i alle retninger og når det spretter på en horisontal flate (asfalt, vann, snø) genereres polarisert lys som skinner veldig intenst og ukomfortabelt for øynene. Disse glassene reduserer det blinkende lyset og reduserer dermed øyetretthet. Ideelle for aktiviteter som seiling og landeveissykling. De perfekte glassene for alle situasjoner hvor reflekterene/blinkende lys kan skje.

Blå glass: I enkelte situasjoner kan man bli eksponert for høye doser gult lys. Dette kan være svært irriterende for øynene. Blå glass hjelper til med å nøytralisere effektene av det gule lyset og reduserer øyetrettheten dette gir.

Transparente glass: For bruk på gråværsdager når man ikke trenger solbeskyttelse, men en skjerm som beskytter øynene fra sprut, greiner og andre ting som kan treffe øynene under aktivitet.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.