Inverse KIT ELITE 2019

Kun 799,- inkl. mva!

Tidsbegrenset tilbud på egendesignet sykkeltøy av topp kvalitet. Vi hjelper deg med designet! Bestilling gjøres ved å sende en e-post til mail@premiumsport.no, innen 31.august.

Bestillinger (med endelig bekreftet design) gjort innen 15.juli blir levert innen 4 uker, bestillinger gjort etter 15.juli blir levert ca 1.september.

Sykkeltrøye:

Teknisk ultralett sykkeltrøye med fantastisk passform og en kombinasjon av svært pustende og elastisk stoff som raskt tar bort fuktighet. ULTRALIGHT LYCRA i front er som et ekstra lag med hud og tilpasser seg kroppen perfekt. COOLTECH stoffet på baksiden, som har en åpen struktur, gjør at fuktigheten fordamper lett, minimerer friksjon fra luftmotstand og gjør deg mer aerodynamisk.

Et elastisk bånd med silikon gjør at trøyen sitter trygt på kroppen og en magnetisk YKK glidelås med en flik slik at designet kommer godt frem og gir en elegant profil. Det er også lommer med forsterkning på innsiden bak.

Sublimert trykk gjør at fargene holder seg sterke og fine over lang tids bruk, samtidig som INVERSE bruker miljøvennlige metoder når trøyen får sitt design.

Sykkelshorts:

Meget elastisk sykkelshorts som er designet for å tilpasse seg kroppen og gir full bevegelsesfrihet. Nederst på shortsen er det et perforert bånd med et silikonbånd på innsiden og reflekterende elementer på utsiden. Det sublimerte trykket gjør også her at fargene holder seg fine over tid.

Denne shortsen kan også leveres med forskjellig type padding etter behov og både med og uten bib/seler.

 

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.