Wahoo ELEMENT sykkelcomputer

kr 2.999,00

 

Opplev kraften og enkelheten til ELEMNT-den 100% trådløse GPS-sykkelcomputeren som tar kompleksiteten ut av å bruke og betjene en sykkelcomputer, samtidig som den gir all den funksjonaliteten du trenger av en komparativ GPS-hovedenhet.

SETUP! Den gratis ELEMNT-appen bruker det intuitive grensesnittet til smarttelefonen din til å tilpasse innstillingene dine, konfigurere treningssider og lenke ELEMNT til favorittprogrammer og trådløse sensorer.

Med programmerbare QuickLook LED-indikatorer introducerer ELEMENT en ny måte å overvåke ytelsen på og holde kontakten med ingenting mer enn et blikk.  Du får lett tilgang til sideknapper lar deg zoome inn og ut av kuratoriserte datafelt med bare et trykk. ELEMENT er den eneste virkelig trådløse sykkeldatamaskinen, noe som betyr at dagene med å finne tid til å knytte seg til den bærbare datamaskinen for å synkronisere kjøredata, laste ned kart eller oppdatere datamaskinens programvare, er over. Med muligheten til å finne venner ute i sanntid og motta e-post, tekst og telefonvarsler, gjør ELEMNT det lett å holde kontakten når du er utenfor rekkevidde.

En burger? En episk destinasjon? Hvor som helst du vil gå, kan ELEMNT ta deg dit! Bare åpne følgesvennappen når som helst på turen og begynn å skrive enten adressen eller navnet på destinasjonen. Companion-appen vil da generere en sykkeloptimalisert rute og sende den til din ELEMNT, komplett med sving-for-sving-popup-vinduer. Slipp telefonen og kjør! Nå kan ELEMNT bokstavelig talt ta deg hvor som helst når som helst! Få Turn-By-Turn-instruksjoner med Wahoo «Ta meg hvor som helst» -funksjonen på Wahoo Companion-appen og med alle Komoot og Ride With GPS Routes som er på din ELEMNT. Ruter lastes ned automatisk til ELEMNT med bare et klikk.

ELEMENT integreres fullt ut med Strava Live Segments for å gi deg nøyaktig fremdriftsstatus og Final Push for å slå målene dine.

ELEMNT-pares med både KICKR og KICKR SNAP innendørs sykkel møllene, slik at du kan ta lidelsene helt inn i treningsrommet. Disse smarte treningsverktøyene er betrodd av verdensmestere som tre-timers Tour de France-vinnere, Team Sky!

Leveringstid: ca 14 dager

 

 

Varenummer: 150037 Kategori: Stikkord: , , ,
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.