Polar H10 Pulsbelte

kr 799,00

POLAR H10-PULSSENSOR

Når det gjelder nøyaktighet og tilkoblingsmuligheter, er pulssensoren Polar H10 det ideelle valget. Mål pulsen din med maksimal presisjon og overfør pulsverdien videre til ulike typer treningsenheter via Bluetooth® og ANT+.

Med Polar H10 er pulsmåling mer nøyaktig og anvendelig enn noensinne.

Nullstill

NØYAKTIGHET SOM GIR BEDRE RESULTATER

Polar H10 er den mest nøyaktige pulssensoren Polar noensinne har laget, og den er utviklet for å yte maksimalt på alle områder. Sensoren oppdateres dessuten med programvareoppdateringer.

KOMFORT OG FUNKSJONALITET

Polar H10 levers med Polar Pro bryststropp, en stoffreim med elektroder av høy kvalitet som sikrer at pulsen måles nøyaktig og uten forstyrrelser. Materialet er behagelig å ha på, og silikonpunktene og låsespennen holder stroppen godt på plass.

OPPDATERBAR

Polar H10 forbedres hele tiden med programvareoppdateringer.

FLERE TILKOBLINGSMULIGHETER DEKKER DINE BEHOV

Treningsapper, treningsapparater, sports- og smartklokker, samt annet treningsutstyr; det er flust av muligheter å velge mellom når du ønsker å se pulsverdien din og registrere treningsøktene dine.

TO BLUETOOTH-FORBINDELSER SAMTIDIG

Koble din Polar H10 med to treningsenheter via Bluetooth samtidig og på en sikker måte; Polar-klokken din + sykkelcomputeren din, ønsket treningsapp + treningsapparat, Polar-klokken din + treningsapparat; velg den kombinasjonen som best passer treningsøkten din.

TILKOBLING MED ANT+

Koble din Polar H10 til kompatible treningsapparater, sykkelcomputere eller andre treningsenheter via ANT+. Forbindelsene via ANT+ og Bluetooth kan dessuten være aktive samtidig.

FUNGERER MED TRENINGSENHETER, APPER OG HELT PÅ EGENHÅND

Polar H10 er en perfekt kombinasjon med mange forskjellige treningsenheter. Takket være Bluetooth og ANT+ har du et stort utvalg av enheter som du kan koble til, samt mulighet for å koble til flere enheter samtidig.

TRENINGSENHETER MED BLUETOOTH OG ANT+

Polar H10 gir deg den beste pulsregistreringen med treningsenheter som er kompatible med Bluetooth og ANT+. Polars produktportefølje består av flere utmerkede Bluetooth-enheter til forskjellige behov.

ANT+ Bluetooth

TREN MED POLAR BEAT ELLER ANDRE TRENINGSAPPER

Koble Polar H10 med Polar Beat, Polars kostnadsfrie treningsapp, og få nøyaktige pulsdata i sanntid direkte til telefonen. Polar H10 kan brukes sammen med mange andre treningsapper, så du har mange muligheter å velge blant.

TREN MED KUN POLAR H10

Du kan også registrere en enkelt treningsøkt med Polar H10 som selvstendig enhet. Bare start en treningsøkt i Polar Beat-appen, og la telefonen ligge mens du trener.

Farge

Sort, Grå, Oransje, Turkis

Størelse

M-XXL, XS-S

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.