Brynje Arctic Children Shirt/Longs

kr 1.079,00

Nullstill

Shirt med rund hals, lange ermer og longs. Undertøyet sikrer at barna holder seg varme og tørre under alle forhold. Det perfekte undertøyet for aktive barn.

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all friluftsaktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

Tekniske spesifikasjoner:

100% syntetisk nettingfor

Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
Vekt:
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
Materialvekt: Netting 140 g/m2

Netting på innsiden

Arctic expedition

Størrelse

1-2 år, 3-4 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år

Farge

Rød, Himmelblå, Cerise

Produsent

Merke

Varenummer: 10403408 Kategori: Stikkord: , , , , ,
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.